World Jumping

TST World Jumping® - "AZ EREDETI"

Kecskeméten nálunk jelent meg elsőként a World Jumping – mely a fitness piac eredeti licence programja, orvosi vizsgálatok és a gyakorlati tapasztalatok csúcsterméke.  Számos országban sikert aratott és minden korosztály számára ajánlott.

A szabadalmazott, speciális fitness trambulinok megfelelnek a biztonsági (TÜV-tanúsítvány) és minőségi szabványoknak.   

 


 

   
World Jumping   WJ előnyei   WJ Trambulin   TST WJ Edzések

 

 

EDZÉSEK

 

KEDD, SZERDA és CSÜTÖRTÖK

18:00-tól-19:00-ig 

 

ONLINE @  Bejelentkezés @ ONLINE

 

Facebook: https://www.facebook.com/vacziniki  

FACEBOOK CSOPORTUNK, IRATKOZZ FEL: https://www.facebook.com/groups/824741610880134/


Gyere próbáld ki TE is

(Az órán csak előre bejelentkezett vendégek tudnak részt venni)

 


Kérezz tőlünk bártan, gyere be hozzánk vagy informálódj a következő elérhetőségek egyikén:

     

6000 Kecskemét Rákóczi u. 9.

 

info@tstdance.hu

 

Tel.: +36 30/873-1995


 

World Jumping

 

 

Mára nagyon sok országban bevált program, bármely korosztály számára ajánlott. A szabadalmazott, speciális fitness trambulinok megfelelnek a biztonsági és minőségi szabványoknak. Az ezeken végzett dinamikus gyakorlatokat, kizárólag szakképzett oktatókkal végezhetik. Maga a program nem csupán a trambulinon végzett véletlenszerű ugrándozás, hanem magas szinten koordinált és kidolgozott gyakorlatok rendszere. 

 

Alapgondolata szerte Európában és az USA-ban már igen széles körben meghódította a fitness szerelmeseit. A World Jumping ideális sport a test alakformáláshoz és számtalan egyedi előnyt rejt. Egészségügyi szempontból az egész emberi testre jótékony hatással van, ezért a kiemelten hatékony mozgástevékenységek közé sorolhatjuk a világon.

A több éves tapasztalat alapján kifejlesztett és tökéletesített program. Jelenleg a világon több 100 fitness teremben megtalálható. A tengerparti nyaralóhelyeken és wellness szállodákban is egyre népszerűbb a JumpingFit program. 

 

Minden korosztály számára kínálunk mozgási lehetőségeket. A vendégek egészen újfajta gyakorlatokat tudnak végezni a trambulinokon.

A University of Kentucky és a Nasa vizsgálatok alapján arra a következtetésre jutott, hogy a trambulinon végzett gyakorlatok biomechanikai hatása magasabb fokú mint a futás. Mely vizsgálatok szerint a trambulinon végzett gyakorlatok közben az emberi szervezet több energiát használ fel a mozgáshoz, tehát a zsírégető hatása nagyobb.

Az amerikai hadseregen belül a pilóták koordinációs felkészülését trambulinokon végzik. Emellett az extrém sportok képviselői (snowboard, extrém síelés, bázisugrás, hegymászás, ejtőernyőzés stb.) is ilyen trambulinokon készülnek fel.

 

A lényegesen nagyobb ugrófelületnek köszönhetően a WordJumping trambulin szélesebb körű és variációs lehetőségű gyakorlatok kivitelezését teszi lehetővé. Az ugrófelület rögzítése a fémszerkezetre egy különleges gumikötéllel történik. A felugrást követően a trambulinra való visszaérkezéskor a gumikötélnek köszönhetően a belső szervek rázkódása nagymértékben csökken, ezáltal kíméli a szerveket rögzítő belső szalagokat. Szintén e gumikötélnek köszönhetően hatékonyabban kíméli az ízületeket. Egészségügyi, orvosi felhasználása széleskörű, mivel fontos szerepe van a rehabilitációban is. 

 

Lap tetejére


World Jumping Előnyök

 

 • A program tartalmaz nyújtást, kardiot, zsírégetést, erősítő és lazító gyakorlatokat, mindezt egy órában

 • Ezek növelik a sejtek oxigénellátását és késlelteti az öregedési folyamatot. Fokozzák az izomtónust

 • A gyakorlatok lehetővé teszik, hogy több izomcsoportot is megmozgat, mint más fitness tevékenységek. Ez egy biztonságos és vidám csoportos mozgásforma

 • Kíméli a gerincoszlopot és az ízületeket. Jótékonyan hat inkontinencia esetén

 • Serkenti a nyirok és vérkeringést, csökkenti a koleszterinszintet és a trigliceridet

 • Segíti a pihenést és a jó éjszakai alvást és jótékony hatással van az idegrendszerre

 • Fokozzák a szellemi teljesítményt és segít a tanulást, továbbá segíti a szervezet méregtelenítését

 • Ezek csökkentik a magas vérnyomást és a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását illetve jótékonyan befolyásolja a nyak- és hátfájás kellemetlen tüneteit

 • Igen hatásos fogyókúrás program, miközben javítja az idegrendszer motoros működését és mindezek mellett fejleszti koordinációt és a stabilitást

 • Fokozza az anyagcserét

 • Hatékonyan hat a fenék, a has, a derék, a csípő, a comb formálásában

 • 1200-1500 kalóriát égethetsz el 1 óra alatt

 

Lap tetejére

 

 World Jumping Tramublin 

A trambulin összehasonlíthatatlan a hagyományos kereskedelmi fogalomban kapható tranbulinokkal. Alakjuk nyolcszögletű és nem a hagyományos acélrugót használt a gyártó, hanem egy sepciális gumikötéllel rögzítették a vázhoz a szőnyeget. A karfával felszerelt trambulin új lehetőségeket nyit meg és jelentősen kiterjeszti a gyakorlatokat az egyes programoknál. 

 

Adatok és leírás 

 

A trambulin kerete

 

A trambulin lábai

     
         

A 120cm átmérőjű, nyolcszögletű, 8 lábbal ellátott, egyedi öszetételű, könnyített acélból gyártott keret. A trambulinok ugrófelülete egy speciálisan kifejlesztett rugalmas anyag, amely koordinálja a test gyorsulását és lassulását. Az ugrófelület gumiköteles rögzítést kapott. A trambulin levehető és állítható karfával lett ellátva elöl, mely számtalan lehetőséget kínál. Az alap trambulin teherbírása 120 kg, viszont erősített trambulinok is léteznek amik nagyobb tererbírással rendelkeznek.

 

A keret anyaga speciális acél csövezés, 1,5 mm vastag és 30 mm átmérőjű. a Trambulin teljes tömege nem haladja meg a 12 kg-ot.

 

Az acél lábak végére speciális vinyl csúszásgátló sapkák kerültek, melyek megakadályozzák a nem kívánatos elmozdulását a tranbulinnak. Emellett nem hagy nyomot a padlón. 

Karfa

 

Gumikötél

 

Ugráló szőnyeg 

       
         

A karfa a vázhoz hasonlóan könnyű acél csőből készült. Elegáns és modern design viszont a hangsúly a funkcionalitáson van. Biztonságot és kényelmet nyújt a gyakorlatok során. 

 

A hagyományos trambulin fémrugóival ellentétben a gumikötéllel való rögzítésnek számtalan előnye van. Jobban továbbítja a mozgási energiát. Biztosítja az egyenletes és zajtalan gyakorlatot. Egészségügyi szempontokat vizsgálva is jótékony hatással van a szervezetre mind ízületi, mind belső szervi értelemben (fontos szerepet játszik a rehabilitációban).

 

Az ugráló szőnyeg minden irányban rugalmas, csúszásmentes, vízálló és nem mérgező anyagból készült. A maximális biztonság érdekében a varrás ötszörösen erősített.

  

Lap tetejére

ELÉRHETŐSÉGEINK 

   

6000 Kecskemét Rákóczi u. 9.

 

info@tstdance.hu

 

Tel.: +36 30/873-1995


 

 

Hírek

2022-05-09 07:24:47

Magyar Faluprogram

2022-09-16 10:05:54

BEIRATKOZÁS/NYÍLT NAPOK

2021-10-15 11:42:40

Word Jumping Kecskemét

   MINDEN KEDDEN ÉS CSÜTÖRTÖKÖN
                   18:00 - 19:00

 

  @@@  ONLINE FOGLALÁS  @@@